Biljka života u našim proizvodima za potenciju

Žen-šen je drevna biljka a u ljudskoj prehrani i liječenju primjenjuje se više od 5000 godina. Kineska medicina vijekovima ovu biljku smatraja čudotvornom. Razne vrste žen-šena, koje se danas mogu naći u širokoj prodaji, potiču iz Koreje, Kine, Amerike i Sibira, a sve su poreklom iz porodice Araliacea. Cjelokupno iskustvo vezano uz ovu biljku govori da ona podstiče seksualnu, mentalnu i fizičku snagu i sposobnost, pa sveukupno blagotvorno deluje na ljudski organizam.

Drevni istočnjacki zapisi, porijeklom od kineskih ljekara, nazivaju korjen ove biljke “biljkom koja liječi sve” i “korjenom života”. Tvrde da usporava proces starenja, čuva i vraća tjelesnu i mentalnu snagu. Stručnjaci najčešće vitalnost i dug život svojstven azijskim narodima objašnjavaju redovnim korišćenjem ovog čudotvornog korjena.

Mnoga naučna istraživanja pokazala su da i male količine ovog čarobnog korjena pospješuju seksualnu energiju i liječe erektilnu disfunkciju kod muškaraca. Takođe, sem što konzumacija ovog korjena daje veću seksualnu snagu, ona takođe i daje veću kontrolu nad procesom ejakulacije.

U Diblong proizvodima nalazi se optimalna količina korjena ove biljke koja će Vam dati neophodnu seksualnu energiju, a istovremeno dovoljna količina koja onemogućava bilo kakve negativne efekte.

Pored efekta na seksualnu energiju i potenciju, Žen-šen takođe ima i sledeće efekte na organizam:
– kod sportista za izdržljivost i brži oporavak nakon napora i posle povreda
– kod artritisa, bronhitisa, astme, zapaljenja i infekcije kandidom
– kod hemoterapije i zračenja
– kod malokrvnosti, smetnji u varenju i cirkulatornih smetnji
– za suzbijanje nesanice, hroničnog umora i depresivnih stanja
– za detoksikaciju organizma i opštu vitalnost organizma